Добре дошли в света на магията. Тук ще споделя с вас ритуали, лично изпробвани от мен, както и от мои приятели. Всеки един от ритуалите, правилно изпълнен, дава желания резултат. За въпроси, мнения, помощ: zaklinania@abv.bg

Слънчоглед

Необходими:

  • Нова саксия
  • Декоративен слънчоглед
  • Червена свещ
  • Снимка
  • Вода


На свещта издълбайте името на своята изгубена половинка, а върху него капнете от своята кръв. Намажете свещта с благовонно масло. Запалете я и я оставете да изгори. Под нея поставете снимката на любимия / любимата. Оставете свещта да изгори. 

В нова саксия заровете остатъците от свещта и снимката. Посадете в нея декоративен слънчоглед. Полейте цветето с вода, в която има няколко капки от вашата кръв и кажете следното заклинание:

"Както ти цвете омайно, гледаш всеки ден с любов към Слънцето, както всеки миг растеш към него, нека така (името) гледа с любов към мен (името) и с всеки миг все повече да не може без мен! Както ти цвете омайно, жадуваш за глътка вода, нека така (името) да жадува за мен (името)!"

Поливайте всеки ден по няколко капки вода с поне капка от вашата кръв в саксията и наричайте по посочения начин. Много скоро половинката ви ще се върне при вас. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.