Добре дошли в света на магията. Тук ще споделя с вас ритуали, лично изпробвани от мен, както и от мои приятели. Всеки един от ритуалите, правилно изпълнен, дава желания резултат. За въпроси, мнения, помощ: zaklinania@abv.bg

Черна сватба

Това е един много мощен и действащ ритуал от руското чернокнижие, но в същото време и много опасен. Поради тази причина оставям ритуала недовършен, за да не могат хора, които никога не са се занимавали с магия да си навредят, опитвайки да го направят сами.

Необходими:

  • Свещи от състояла се венчавка
  • Парче воал, кърпичка или друга част от дрехите на младоженци.
  • Снимки или самодейни фигурки
  • Дарове за мъртвите (вино, вода, храна, сладки)
  • Нови брачни халки
  • Вино за самия ритуал

Самият ритуал се извършва на гробище в петък в полунощ, като фазата на луната е без значение. Черната венчавка се извършва в параклиса на самото гробище.

Ако ритуалът се прави за жена, която иска да се омъжи за мъж, тогава се използва свещ, която младоженецът е държал по време на венчавка, както и парче от неговата дреха или кърпичка.
Ако ритуалът се прави за мъж, който иска да се омъжи за жена, тогава се използват свещ, която булката е държала по време на венчавка, парче от воала й, дрехата или кърпичка. 

Преди да се извърши ритуала е добре да се намерят гробове с имената на бъдещата двойка, както и семеен гроб (по възможност също с имената на двойката).  Поднасят се даровете на покойниците, пали им се свещ и в техните гробове се погребват снимките  или саморъчно направени кукли, символизиращи хората, за които се прави магията, завити в парчетата от дрехите на младоженците.

В нощта на петък срещу събота, точно в полунощ отново се поднасят даровете на покойниците, пали им се свещ и се изкопават снимките или куклите заедно с парчетата дрехи, които сте закопали предната нощ. След това се отива в параклиса на самото гробище, където всички икони трябва да се обърнат обратно, с главите надолу, да се махнат свещите от там и да се поставят и палят тези, които предварително сте осигурили.

Този псалм се чете на обратно по следния начин:

"ежоб йытсичерп, и яесв иратв юлетедос, орбер оцтоарп амада аз еовт еибюлокеволеч в унеж йывизарбоера и йывиволсогалб я, и йикер ясетитсар и ясетижонм, и етйадалбо юелмез, и юобо юе ниде ду йывазакоп меинежярпос, огес об идар тиватсо кеволеч ацто огеовс и ретам, и ястипелипр енеж йеовс, и тебуд авд в толп униде, и ежя гоб ежярпс, кеволеч ад ен теачулзар..." (умишлено псалмът също е недовършен)

Брачните халки се слагат на куклите, тържествено обявявате двамата за съпруг и съпруга за вечни времена, а за свидетели на техния съюз обявявате двамата покойници, в чиито гробове са били преди това заровени снимките/куклите. 

Вземете куклите/снимките заедно с парчетата от дрехите. Заровете ги в общ семеен гроб/Изсипете виното на земята. Двете свещи от ритуала оставете на гроба, където трябва сами да догорят. 

Отидете до гробовете на свидетелите, поднесете им отново дарове като този път наречете оставеното за гощавка на свидетелите на брачния съюз.

Този любовен е много дълъг, опасен, изисква прекалено голяма подготовка и е нужно много добро познание в магията. Прекалено мощен е и най-малката грешка може да бъде фатална, както за двойката, така и за човека, който го извършва. 







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.