Добре дошли в света на магията. Тук ще споделя с вас ритуали, лично изпробвани от мен, както и от мои приятели. Всеки един от ритуалите, правилно изпълнен, дава желания резултат. За въпроси, мнения, помощ: zaklinania@abv.bg

Разреши косата си

Необходими:
  • Голямо огледало
  • Нова четка за коса
  • Восъчна свещ
  • Монета

Застанете пред голямо огледало и мислено си пожелайте нещо. Докато мислите за своето желание, разресвайте косата си с четката. Представете това, което искате, сякаш вече го имате, усетете го. Почувствайте колко много искате то да се сбъдне. Останете така няколко минути.

Когато сте готови, обърнете четката и махнете косата, която е останала по нея. Пребройте внимателно космите, взети от нея. След това ги навийте на малкия пръст на лявата си ръка.

Ако броят на космите е четен, запалете свещта и ги изгорете на пламъка й. Докато го правите, изречете следното заклинание три пъти:

"Съдба, Съдбица, преспи моя лош късмет, изгори го, изпепели го, никога повече да не се чува, да не се вижда, да не ме спохожда и аз ще ти се отплатя. Амин!"

Ако броят на космите е нечетен, тогава навитата коса изхвърлете в полунощ на прага на дома си.

И в двата случая вземете монетата и излезте на разходка. Хвърлете я на някой кръстопът, през който не минавате често. Без да се обръщате назад се приберете у дома.

Този ритуал се извършва на пълнолуние.






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.